Translate

dimecres, 4 de febrer del 2009

S'inicien els treballs per ampliar l'illa de vianants del carrer Església.


L'illa de vianants del carrer Església, un dels eixos comercials més potents de l'Alt Maresme, s'allargarà fins al carrer Cervantes. Aquest és un projecte que feia temps es va intentar portar a terme, però no s'havia arribat a un acord amb els comerciants i propietaris de locals de la zona. Era també un projecte que figurava en el programa electoral de l'agrupació local del PSC, perquè interpretàvem que l'ampliació suposava enfortir aquest eix comercial i donar més vida a la ciutat.
Ara ens hem posat mà a l'obra, i amb l'acord i la participació dels comerciants i dels propietaris de locals de la zona, que cobreixen aproximadament un terç del pressupost -encara que malauradament no tots- l'ampliació de l'illa de vianants entre el carrer Indústria i el carrer Cervantes serà una realitat abans de començar la propera temporada turística.
Penso que tots en podrem gaudir d'un espai més de passeig i d'una zona comercial més accessible i endreçada. En definitiva, d'un atractiu més de la ciutat de cares a la població i a la gent que ens visita.