Translate

dissabte, 13 de desembre del 2008

Passejant per la passarel·la.


La setmana passada vaig estar passejant per la zona del far i vaig tenir ocasió d'acostar-me a la passarel·la que travessa la carretera i comunica la part de la muntanya amb les roques, amb la platja (i amb el cel, podríem afegir, si no sonés massa carrincló).
La passsarel·la va ser una opció política en un moment concret que intentava no desaprofitar una oportunitat: la subvenció que es va rebre i que ha cobert gran part del cost. Segurament podria no haver-se fet. És com tot en aquesta vida. Podem trobar moltes coses a fer abans que aquesta obra. Això podríem dir de qualsevol altre projecte que es pugui realitzar a Calella. Sempre hi ha algú que té altra prioritat. Des d'aquesta perspectiva, els que governen a pobles, autonomies i, fins i tot, als estats, quedarien pràcticament paralitzats.
Des del meu punt de vista, en un futur no molt llunyà, la passarel·la que alguns han criticat amb menyspreu, sense ser capaços de veure més enllà, sense valorar de manera realment crítica el que significa construir un camí de ronda i posar-lo a disposició de la ciutadania i de la gent que ens visita, es convertirà en una dels circuits més integrats i més integradors de la ciutat. Una ronda amb un valor paisatgístic indiscutible i amb una gran potencialitat.