Translate

dissabte, 25 d’abril del 2009

30 anys d'ajuntaments democràtics.



Trenta anys de ajuntaments democràtics. Trenta anys de democràcia contínua. Trenta anys de transformació de les nostres ciutats i pobles. Trenta anys de compromís polític. Trenta anys de llibertat ciutadana... Per això el contingut d'aquests trenta anys ens han d'omplir d'emoció i d'il·lusió; perquè encara que -imitant al famós tango-trenta anys no són res, aquests trenta anys per aquells i aquelles que vàrem viure el franquisme o el final agònic del franquisme tenen una importància cabdal.
I la celebració d'aquest aniversari ens ha de servir per dues coses bàsicament. Primer per fer entendre i explicar a la ciutadania el que significa viure en democràcia, malgrat els problemes que la vida ens planteja a tots plegats, i que de tots els règims polítics possibles no s'ha inventat encara un de millor. I segon per donar les gràcies a tota aquella gent, siguin del partit que siguin, que en aquells moments difícils van donar un pas endavant i van col·laborar amb coratge a fer una tasca immensa, car tot s'havia de fer.
Per celebrar aquesta efemèride l'agrupació local del PSC de Calella va organitzar el proppassat dia 24 d'abril un acte al que va assistir la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Tura, amb la que vam compartir una bona estona.